《FYATT & B. FR (Z.M.)》1.10

Advertisement

1.10

(Daina: Neon Trees - In The Next Room)

Lexi

Jis nenori išeiti, tuomet aš jį priversiu. Mano tikslas buvo užkabinti ne Zayn, o kitą vaikiną, kas man ir pavyko.

- Hey, mažule, kodėl šoki viena? - pasigirdo kimus balsas šalia manęs.

Norėjau trenkti tam vaikinui už tai, kad pavadino mane "mažule", nekenčiu kai mane taip vadina, tačiau man jo reikėjo, kad išsitempčiau Zayn iš čia. Pasisukau į vaikiną, bet akies krašteliu pastebėjau, kad juodukui tai nepatiko. Vadinasi mano planas veikia ir dabar tik laiko klausimas kada Zayn pakils iš savo vietos.

- Na, aš jau ne viena. - mirktelėjau vaikinui.

Jau ką mokėjau, tai puikiai vaidinti, ypač kai reikėjo koketuoti su vaikinais. Tame aš gera žaidėja.

- Koks tavo vardas? - perbraukiau savo delnu per vaikino krūtinę.

- Jake, o tavo? - jo rankos stebėtinai greitai atsirado ant mano liemens.

- Anna. - pasakiau jam savo antrą vardą, juk jam visai nebūtina žinoti mano tikrojo vardo.

Jake apsuko mane ir mano nugara rėmėsi į jo krūtinę, jaučiau jo kelnių turinį remiantis į mano užpakaliuką. Fui, tai šlykštu. Na, bet ir greitai jis susijaudino.

Galėjau jausti jo karštą kvėpavimą ant savo odos. Jo šiurkščios lūpos palietė mano apnuogintą petį ir tada Jake greitai nuo manęs "atlipo". Kitaip tariant jis buvo tiesiog "atplėštas" nuo manęs.

Greitai apsisukau. Juodukas trenkė kumščiu tiesiai Jake į veidą ir šis nukrito ant grindų, tačiau tai dar nebuvo pabaiga. Vos vaikinukas atsikėlė nuo grindų, jis taip pat užsimojo trenkti Malik, tačiau juodukas buvo greitesnis ir iš kelėno spyrė tiesiai Jake į pilvą. Vaikinas suinkštė ir susirietė iš skausmo, bet juodukas nesustojo ir talžė jį toliau. Tačiau kai Zayn visai to nesitikėjo, susilaukė gana stiprių Jake smūgių į veidą ir šonkaulius. Mačiau, kad tai šiek tiek užgniaužė jam kvapą, bet jis greitai atsigavo ir staiga sučiupo Jake marškinių apykaklę, ir trenkė jį tiesiai į barą. Aš aiktelėjau ir užsidengiau burną. Nesitikėjau, kad Malik šitaip įsius.

Advertisement

- Liaukis, tu jį užmuši! - puoliau prie jų ir bandžiau atitraukti Zayn.

Juodukas žvilgtelėjo į mane, jo akys tiesiog degė įsiučiu. Aš atsitraukiau kiek tolėliau. Jei atvirai, šįkart aš tikrai ėmiau jo bijoti.

- Dar kartą tave pamatysiu prie jos, tu lavonas! - Zayn tiesiog surėkė tai Jake į veidą.

Tiesą sakant Jake buvo jau beveik be sąmonės. Pripažinsiu, kad Malik tikrai gerai "padailino" jo veidelį.

Aš greitai apsidairiau aplinkui kai išgirdau policijos sirenas. Velnias. Visi čia buvę žmonės atrodė išsigandę ir pakraupę, o juodukas vis dar buvo užvaldytas pykčio. Po galais, man nerūpi, kad galiu nukentėti, tačiau Zayn ir aš privalom iš čia dingti.

- Ei, mes turim išeiti, dabar! - papurčiau Malik už peties.

Jis vis dar piktas atsisuko į mane, tačiau greitai nurimo, tikriausiai dėl mano kiek išsigandusio žvilgsnio. Jis paleido Jake ir šis nukrito ant grindų visai be sąmonės. Nespėjau nei sureaguoti kai Zayn sučiupo mano ranką ir ėmė tempti mane iš šios vietos. Mes greitai palikom salę ir grįžom tiesiai į mūsų numerį. Aš užrakinau duris ir vis dar stovėjau prie jų kai Zayn tiesiog atsisėdo ant lovos.

Pripažinsiu, vis dar šiek tiek jo bijojau. Vis dėlto giliai įkvėpiau ir iškvėpiau, kad save nuraminčiau, prieš tai kai priėjau prie Zayn. Atsitūpiau priešais jį ir jis pakėlė akis į mane. Aš pakėliau savo ranką ir pirštų galais paliečiau jo jau šiek tiek patinusį skruostą, jis suinkštė ir jo ranka žaibiškai greitai sučiupo mano ranką. Tai privertė mane šoktelėti. Tačiau jis tik pats uždėjo visą mano delną ant savo patinusio skruosto, vėl tyliai suinkšdamas. Aš žiūrėjau tiesiai į jo akis, o jis į mano.

- Kodėl sukėlei muštynes? - tyliai paklausiau.

- Ta šiukšlė tave lietė. - piktai atsakė.

Nusišypsojau pusę lūpų.

- Ar tu manęs pavydi? - atsargiai paklausiau.

- Ne. - atsakė be emocijų.

Susiraukiau.

Advertisement

- Tuomet tai nepaaiškina kodėl tu sumušei tą vaikiną. - pasakiau.

Juodukas atitraukė mano ranką nuo savo veido ir tyliai sukikeno, tuomet staiga įsisiurbė man į lūpas. Pasimečiau. Nesitikėjau tokių jo veiksmų. Tačiau keistas jausmas vertė mane atsakyti į Malik bučinį.

Pajutau jo rankas ant savo liemens ir jis prisitraukė mane arčiau savęs. Aš visiškai nevaldžiau savęs ir mano rankos savaime ėmė atsagstyti Zayn marškinių sagas. Mano rankos nukeliavo jo nuoga, raumeninga krūtine iki jo pilvo preso ir jis staiga nutraukė bučinį kiek suinkšdamas. Nesupratau ką padariau blogai.

- Velnias, Lexi. - užsiėmė šoną.

- Atleisk, pamiršau, kad ir tau trenkė. - pasiteisinau prisimindama, kad Jake sudavė jam į šonkaulius.

Aš atsistojau nuo grindų ir Zayn vis dar sėdėdamas ant lovos krašto, pakėlė akis aukštyn į mane.

- Nežinau ar tai padės, bet... - nutęsiau ir lėtai nusirengiau savo suknelę likdama tik su mėlynu apatiniu trikotažu.

Juoduko akys nužvelgė visą mano kūną. Aš priėjau arčiau jo ir stovėjau jam tarp kojų. Jis prikando lūpą ir jo rankos atsirado ant mano klubų. Jo lūpos lėtai prilietė mano plokščią pilvuką. Jaučiau šiurpuliukus savo kūne. Tačiau perėmiau valdžią į savo rankas.

Lėtai nurengiau juoduko marškinius ir uždėjau savo rankas ant jo pečių, ir stebėjau jo rudas akis kai verčiau jį gultis ant lovos, tuo pačiu pati kojomis apsižergdama jo liemenį. Kai jau buvau virš Zayn, jo rankos atsirado ant mano liemens. Šįkart aš įsisiurbiau į jo minkštas lūpas trumpam bučiniui. Vėliau atsitraukiau ir švelniai pirštų galiukais perbraukiau per jo krūtinę iki preso. Mačiau kaip jis sukando dantis, bandydamas nesuinkšti iš skausmo. Aš pasilenkiau prie jo preso ir paliečiau jį lūpomis.

- Ar geriau? - paklausiau nusišypsodama.

    people are reading<FYATT & B. FR (Z.M.)>
      Close message
      Advertisement
      You may like
      You can access <East Tale> through any of the following apps you have installed
      5800Coins for Signup,580 Coins daily.
      Update the hottest novels in time! Subscribe to push to read! Accurate recommendation from massive library!
      2 Then Click【Add To Home Screen】
      1Click