《FYATT & B. FR (Z.M.)》1.49

Advertisement

1.49

(Daina: Latch ft. Sam Smith - Disclosure)

Zayn

Stebėjausi keistu Lexi noru man padėti. Juk kiekvienas žmogus turi kažką blogo, tiesa? Pas mane šiuo atveju - nevaldoma agresija, o gal yra kokia kita bėda?

Lexi galva ilsėjosi ant mano krūtinės, ji pirštų galiukais vedžiojo mano tatuiruotes, kas sukėlė malonų kutenimą. Nedrįsau prie jos liestis ar daryti kažką daugiau. Jaučiausi sumautai kaltas. Tačiau Lexi pati sugriebė mano ranką ir apvijo aplink savo liemenį. Ji pakilo kiek į viršų, kad jos veidas būtų tiesiai priešais mano. Nurijau seiles ir stebėjau jos mėlynas akis, kol ji lėtai liežuvio galiuku perbraukė per savo lūpas. Mėšlas, tai velniškai gundo.

- Žinai, tai tikrai gundo. - pratariau giliai įkvėpdamas.

Ji nusišypsojo savo, man dar nematyta, šypsena ir pasilenkė arčiau mano lūpų. Kai beveik tikėjausi, kad galėsiu ją pabučiuoti, ji atsitraukė, o tai mane suerzino. Suurzgiau iš nepasitenkinimo, o ji sukikeno.

- Ar tik nenori dar vieno karto, juoduk? - gundančiai sušnabždėjo man į lūpas.

- O turėčiau? - kilstelėjau antakį.

Ji šyptelėjo ir galiausiai sujungė mūsų lūpas. Nesivarginau būti labai švelnus, todėl išprašiau iš jos lūpų dejonę, kai greitai suėmiau jos klubus ir paguldžiau ją ant savęs. Ji delnais įsirėmė į pagalvę, mano galvos šonuose ir lėtai sujudėjo ant manęs.

- Tu žaidi, o tai mane erzina. - suurzgiau.

- O nagi, juk žaidimai tau patikdavo. - sumurkė.

Mano antakiai pakilo iš nuostabos. Kažkas šiandien su šia lėlyte ne taip.

- Kaip suprasti tavo veiksmus, katyte? - tariau suliesdamas mūsų lūpas.

Ji visiškai atsitraukė nuo manęs ir dabar sėdėjo ant mano liemens, antklodė apnuogino jos kūną. Uždėjau savo rankas ant jos liemens ir iš lėto kilau viršun. Ji ranka perbraukė per savo šviesius plaukus, taip juos šiek tiek suveldama. Prikandau lūpą, nužvelgdamas jos tobulas kūno formas. Tai žavėjo dar labiau.

Staiga truktelėjau Lexi prie savęs ir apverčiau mus. Ji ėmė kikenti ir susilietus mūsų krūtinėms, dėl jos juoko maloni vibrabija nubėgo mano kūnu.

Advertisement

- Kažkas labai nekantrus. - aprimusi tarė ji.

- Tą patį galėčiau pasakyt apie tave, lėlyte. - tariau žvilgtelėdamas žemiau savo juosmens.

Viena Lexi ranka lėtai keliavo mano pilvo presu ir v linija žemyn.

- Ar ne per daug išdrąsėjai? - sukrizenau.

- Ar tai blogai? - kilstelėjo antakį.

Staiga įsitempiau. Manau ir taip aišku kodėl. Jos ranka lėtai judėjo ten... Iš manęs pasigirdo keli keiksmažodžiai ir aš sustabdžiau Lexi.

- Tavo veiksmai yra pavojingi gyvybei. - sukikenau.

Iškėliau jos rankas jai virš galvos, o ji nužvelgusi mane tik šyptelėjo. Sujungiau mūsų lūpas. Būčinio metu suėmiau jos riešus į vieną ranką, o laisva ranka nuslydau žemyn jos kūnu. Ji kiek pasimuistė, kai žaidimo taisykles dabar valdžiau aš. Truputį atsitraukiau nuo jos lūpų ir sulaukiau karšto alsavimo į savo lūpas, kai įsiskverbiau į ją dar kartą. Jos akys stebėjo mano rudas akis lyg prašydama dar.

- Pameni senus laikus? - sušnabždėjau, kai mano ranka suspaudė jos užpakaliuką ir kilstelėjo jį į viršų, taip leisdama man įeiti giliau.

Šįkart Lexi lūpas paliko gili dejonė, jos nugara išsirietė.

- Oh... - ji atsiduso.

Pradėjau judėti. Greitai viskas ir vėl įkaito. Tikriausiai net pakilo kambario temperatūra, jį užpildė vis garsesnės dejonės. Įėjau dar giliau, kaip supratau link reikiamo taško, nes tai vedė Lexi iš proto. Ji aimanavo kiek per garsiai, kas man visai patiko, tačiau tikrai nenorėjau sulaukti čia kaimynų vizito, todėl užtildžiau ją bučiniais. Švelniai sukandau jos kaklo odą ir palikau šlapią bučinį. Iš begalinio malonumo, Lexi ėmė raižyti mano nugarą. Giliai atsidusau dar kelis kartus sujudėjęs joje. Kol visiškai visko nesudirbau, nes antram kartui nebuvau pasiruošęs, viską užbaigiau. Sukritau šalia Lexi, buvau išsekęs kaip ir ji. Ji pasisuko į mane ir pakštelėjo man į lūpas. Lėtai pakilo iš lovos.

- Jei tu nieko prieš, einu palysiu po dušu. - šyptelėjo.

- Man eiti kartu? - nusijuokiau.

Advertisement

Ji papurtė galvą ir spintoje ieškojo naujų rūbų.

- Jei tu eitum, tuomet netyčia gali atsirasti ir trečias kartas šiandienai. - sukikeno.

- Nejau tikrai manai, kad esu tik sekso ištroškęs vilkas? - kilstelėjau antakį.

Ji patrūkčiojo pečiais ir atsisuko į mane, rankose laikydama švarius rūbus. Aš nesulaikiau savo akių ir tiesiog nužvelgiau lėlytės kūną.

- Nuo kada tu nebesidrovi būti prieš mane visiškai nuoga? - paklausiau.

Ji vėl trūktelėjo pečiais. Tačiau eidama link vonios vis tiek prakalbo.

- Galbūt todėl, kad mylėjomės daugiau nei 7 kartus. - nusijuokė.

Sukrizenau ir aš. Ji įėjo į vonią, bet greitai iškišo galvą pro durų tarpą.

- Beje, man negalioja jokios taisyklės, mažuti. - pridūrė ir nusiuntusi man oro bučinuką, jau tikrai nuėjo maudytis.

Sukikenau ir ėmiau dairytis savo rūbų. Vis dėlto, Niall buvo teisus sakydamas, kad šiąnakt gerai pasilinksminsiu. Kita vertus, manęs laukia dar daug darbų...

    people are reading<FYATT & B. FR (Z.M.)>
      Close message
      Advertisement
      You may like
      You can access <East Tale> through any of the following apps you have installed
      5800Coins for Signup,580 Coins daily.
      Update the hottest novels in time! Subscribe to push to read! Accurate recommendation from massive library!
      2 Then Click【Add To Home Screen】
      1Click