《FYATT & B. FR (Z.M.)》1.48

Advertisement

1.48

(Daina: Katy Perry - E.T.)

Lexi

Zayn tarsi suakmenėjęs buvo ant manęs. Jo žodžiai mane baugino. Jaučiausi visiškoje jo valioje. Net neturėjau jokios vilties.

Netikėtai kažkas pasikeitė, mačiau tai iš Zayn akių, kurios dabar buvo ypatingai arti mano veido. Jo lūpos švelniai palietė mano lūpas, ko aš tikrai nebesupratau. Tačiau žinojau vieną dalyką - Zayn pamatė kokia silpna esu...

Jam šiek tiek atitraukus savo lūpas nuo manųjų, aš išleidau tylią dejonę. Tiesiog nesuvaldžiau savęs, kai man sujudant, per klaidą mano dubuo susilietė su jo kelnių turiniu. Zayn veide pasirodė šypsenėlė ir tada jis sujungė mūsų lūpas aistringam bučiniui. Ta dejonė jį užvedė, o man šiurpuliukus sukėlė bučinys, kokio dar tikrai neturėjau. Jaučiau kaip bučinio metu Zayn atrišo skarelę ir mano rankos tapo laisvos. Bet kodėl jis tai padarė?

Jis užbaigė bučinį ir tuomet suvokiau kodėl jis atrišo mano rankas. Jo klubai trynėsi į manuosius, o tai vertė mane aimanuoti. Jis žinojo, kad neiškęsiu tos įtampos ir norėsiu daugiau... Aš greitai nuvilkau jo maikę ir mus apverčiau. Dabar viršuje buvau aš. Pati ėmiau lėtai judėti ant jo ir tai jį erzino, nes žinau, kad jis mėgo greitą seksą.

- Tu žinojai, taip? - paklausiau.

- Seksas visada suveikia, lėlyte. - mirktelėjo.

Su šypsenėle veide, papurčiau galvą ir įsisiurbiau į jo lūpas. Šįkart viskas buvo nauja ir kitaip... Jo liežuvis lyžtelėjo mano apatinę lūpą ir paprašė įėjimo, kurį suteikiau. Viena juoduko ranka slinko mano pilvu žemyn į draudžiamą zoną, todėl atsitraukiau.

- Tu tikrai žadi viską daryti kitaip? - kilstelėjau antakį.

- Bijai naujovių? Nesijaudink, juk žinai, kad dariau jau daugybę dalykų, tad numanau kaip elgtis. - nusijuokė.

- Fui. - susiraukiau įsivaizdavusi ką jis yra išbandęs.

Jis ėmė juoktis. Tuomet apvertė mus ir pakibo virš manęs. Jo viena ranka nuslydo mano nugara ir atsegė liemenėlę.

- Ups. - nusijuokė, kai ją pašalino.

Advertisement

Nekenčiau to, kad jis visada sugebėjo mane sugėdinti. Ir lyg girdėdamas mano mintis, ėmė nužiūrinėti mano kūną. Tai jam patiko labiausiai.

Negaišdama laiko, prisitraukiau jį bučiniui. Suaimanavau, kai jo ranka ėmė slysti vidine mano šlaunų puse.

- Atsiprašau už tai ką padariau. - jis kalbėjo bučiuodamas vietą žemiau mano kaklo, prie krūtinės.

- Netempk gumos, Malik. - vėl sudejavau, kai jo kotas palietė reikiamą zoną.

Zayn sukikeno ir jo pirštai greitai pašalino paskutinį rūbą nuo mano kūno. Tuomet jis pats atsikratė savo kelnių kartu su apatiniais. Alkūnėmis įsirėmiau į lovą ir atlošiau galvą, kai Zayn dar šiek tiek glamonėjo mano kūną. Todėl nei nespėjau pastebėti, kaip greitai jis įsiskverbė į mane. Giliai atsidusau. Zayn nieko nelaukęs pasistūmėjo dar giliau ir ėmė judėti. Suaimanavau ir kartu nustebau, kai jis mus apvertė.

- O mėšlas! - Zayn nusikeikė, nes netyčia pasistūmėjo dar giliau.

Jo rankos glostė mano šlaunis, taip mane labiau atpalaiduodamos. Tuomet jis pats ėmė judinti mano klubus ir tai vertė dejuoti mus abu.

Nesupratau ką Zayn daro, bet jis atsisėdo ant lovos kartu su manimi ir iš lėto vėl mane užgulė. Sujudėjo porą kartų ir sujungė mūsų lūpas. Jo lūpos nukeliavo ant mano kaklo ir jis vis dar judėjo manyje. Tai varė iš proto.

- Ar dar ilgai? - paklausė jis.

- Nebe. - atsidusau.

Tą pačią akimirką, abu sukritome ir malonumo bei šilumos banga pasiekė mus. Zayn atsigulė šalia manęs. Abu bandėme nuraminti savo kvėpavimą ir širdies dūžius. Mūsų kūnai buvo gerokai įkaitę ir šlapi.

Zayn rankos apsivijo mane ir prisitraukė arčiau. Padėjau galvą ant jo krūtinės. Jo širdies plakimas ramino mane. Užmečiau akį į laikrodį ir aiktelėjau. 3:32 rodė jis. Tai kiek laiko mes čia... O vargeli. Pakėliau akis į Zayn ir susidūriau su jo rimtu žvilgsniu.

- Ar kas ne taip? - paklausiau.

- Kai minėjai, kad viskas dėl manęs, tai Reed taip pat į tai įėjo? - atsakė klausimu.

Advertisement

- Tu supratai. - šyptelėjau.

- Aš toks mulkis... Aš labai atsiprašau, Lexi. Negalėjau susitaikyti, kad tave bučiavau ir liečiau ne tik aš. - nudelbė akis žemyn.

- Jake niekada manęs nepalietė... Bet dėl to nebuvo būtina mane mušti... - nutęsiau.

Jis sunkiai pakėlė akis į mane.

- Ar sugebėsi man atleisti? - paklausė.

- Jei tik leisi man tau padėti. - tariau.

Jis susiraukė.

- Kaip suprasti? - pasimetė.

- Tu agresyvus, tiesiog to nevaldai. Manau, kažkaip rastume būdą tam suvaldyti. - šyptelėjau.

- Kai tu šalia, aš ramus. - pakštelėjo man į lūpas.

Šiek tiek nuraudau.

Tačiau kas bus dabar? Zayn juk nežino kaip atrodo Jake. Kitas dalykas - Harry, kas bus su juo? Kas bus toliau, kai Zayn žino tiesą?

    people are reading<FYATT & B. FR (Z.M.)>
      Close message
      Advertisement
      You may like
      You can access <East Tale> through any of the following apps you have installed
      5800Coins for Signup,580 Coins daily.
      Update the hottest novels in time! Subscribe to push to read! Accurate recommendation from massive library!
      2 Then Click【Add To Home Screen】
      1Click