《FYATT & B. FR (Z.M.)》1.17

Advertisement

1.17

(Daina: Patrick Baker - Control (Martin Lu Remix))

Zayn

Dar geriau čia atsivežti merginą, juk prabanga galiausiai paperka visas.

Sėdėjau svetainėje ant sofos ir klausiausi muzikos kol Lexi vis dar apžiūrinėjo kambarius viršuje. Po minutėlės išgirdau kaip ji nusileido laiptais žemyn, ji atėjo į svetainę ir pažvelgė į mane, priėjusi atsisėdo šalia manęs, bet ne per arti.

- Tavo draugas gyveno čia vienas? - paklausė.

- Ne, jis čia net negyvena. Jis pirko šią vilą tik laisvam laikui, bet taip, jis atvyksta čia su savo mergina ir draugais. - atsakiau.

- Tai kur jis dabar?

- O tu ne per daug klausinėji, meilute? - nusijuokiau.

Ji vėl paraudo ir pakilo iš vietos. Aš pačiupau ją už rankos ir timptelėjau prie savęs, ji nukrito tiesiai man į glėbį.

- Pažaiskim. - pasakiau žiūrėdamas į jos akis.

Ji papurtė galvą ir bandė atsistoti, tačiau aš juk Zayn Malik, ko noriu tai ir gaunu.

Pasodinau ją ant sofos ir nuėjau įjungti šviesą, nes lauke jau buvo sutemę ir lijo, juk ilgai prabuvom kelyje. Sumažinau šviesos ryškumą ir jis tapo blankesniu, romantiškesniu. Muzikinis centras kaip tik ėmė groti dainą, kuri užvestų bet kurį žmogų. Grįžau pas merginą ant sofos, tiesiog klestelėjau į vietą šalia jos. Ji atrodė pasimetusi dėl tokios atmosferos, tačiau aš jau padariau pusę darbo, dabar jos eilė. Aš net nežiūrėjau į ją, o tiesiog sėdėjau ir mėgavausi muzika kai pajaučiau jos ranką ant savo kelėno. Na štai, prasideda...

Atsisukau į ją, bet vaidinau tarsi įsižeidusį dėl to, kad ji visko atsisakė prieš tai. Tačiau mane tikrai sutrikdė jos ranka lėtai slenkanti viršun. Negalvojau, kad ji bus tokia drąsi, nes juk pirmą kartą kai mylėjomės buvom girti. Staiga ji apsižergė mano liemenį ir jos rankos atsirado ant mano pečių. Ji kaip jau įprasta, permetė savo šviesius plaukus į dešinę pusę. Uždėjau savo rankas ant jos liekno liemens ir jos kūnas priartėjo prie manojo. Ji minutėlei pažiūrėjo į mano lūpas ir tada jas pabučiavo. Jos rankos nuslydo žemyn mano kūnu ir sugriebė mano maikės kraštus, greitai ją nuvilko ir numetė kažkur ant grindų. Ji pabučiavo mane dar vienu trumpu bučiniu ir pati greitai nusivilko savo palaidinę. Aš akimis nužiūrėjau jos kūną, tuomet prikandau lūpą ir pažvelgiau į jos mėlynas akis.

Advertisement

Mano oda kiek pašiurpo kai jos pirštai perbėgo mano krūtine ir pilvo presu žemyn. Ji greitai rankomis apsivijo mano kaklą ir vėl prisiglaudė prie manęs, įsisiurbė man į lūpas. Kol bučiavomės jos viena ranka nuslinko žemyn taip mane erzindama. Aš neiškenčiau to ir paguldžiau ją ant sofos. Ji kiek pasimuistė, kad būtų patogiau ir aš ėmiau glamonėti jos kūną.

Galėčiau teigti, kad mes abu buvom užvaldyti malonumo, aistros ar kažko nepaaiškinamo.

Mano rankos nuslydo prie jos šortukų ir aš be vargo jų atsikračiau, kaip ir ji mano džinsų. Dar kartą nužvelgiau jos kūną, daugiau nebegalėjau savęs valdyti... Grubiai spustelėjau merginos šlaunį ir ranka nuslydau ant jos užpakaliuko, padariau tą patį ką ir automobilyje. Blondinė tyliai sudejavo kai tarp mūsų kūnų sukėliau šiokią tokią trintį. Ji staiga mus apvertė ir atsidūrė viršuje. Sukikenau dėl šito.

Ji pasilenkė prie mano veido.

- Tu mane žudai. - sušnabždėjo ir vėl sujungė mūsų lūpas.

Kol bučiavomės suradau jos liemenėlės užsegimą ir jį atsegiau. Greitai pašalinau ją nuo lėlytės kūno. Mergina kiek atsitraukė ir aš turėjau progą nužvelgti jos kūną. Apverčiau mus ir nuo sofos atlošo sugriebiau pledą, užklojau mūsų beveik nuogus kūnus. Lėlytė nusišypsojo dėl šito, o mano rankos mikliai pašalino jos apatinius. Ji buvo visiškai nuoga prieš mane ir galėjau pasakyti, kad jautėsi kiek nejaukiai, todėl pajutau jos pirštus užsikabinant už mano trumpikių.

- Kažkas labai nekantrus. - sukikenau.

- Patylėk. - ji nusijuokė ir viena ranka prisitraukė mane bučiniui.

Tuo tarpu su kita ranka atsikratė mano trumpikių, tačiau greitai patraukė savo ranką kai netyčia prisilietė prie manojo Malik. Aš nutraukiau bučinį, nes negalėjau suvaldyti juoko dėl šito, o lėlytė nuraudo.

- Nemaniau, kad esi tokia baikšti. - pasakiau vis dar juokdamasis.

- Aš ir nesu, bet juk tai tik antras kartas. - bandė pasiteisinti.

- Nesvarbu kelintas kartas būtų, bet naujovių reikia, katyte. - sukikenau ir paėmiau jos ranką.

Advertisement

Jaučiau, kad ji sutrikusi.

- Nebijok, tiesiog pabandyk tai, juk neįkąsiu. - nusijuokiau.

Ji prikando lūpą ir žiūrėjo man į akis kai jos pirštai palietė mano presą ir lėtai keliavo žemyn. Pripažinsiu, mane tai erzino, nes mėgau viską greitai, tačiau kažkodėl būtent Lexi darau išimtis.

Kai jos ranka pasiekė tikslą, mano kūnas vėl pašiurpo. Dabar visiškai nebegalėjau savęs suvaldyti.

- Užteks, aš daugiau nebegaliu, tai žudo. - sumurmėjau ir patraukiau jos ranką.

Kiek pakilau virš jos kūno ir be perspėjimo į ją įėjau. Jos lūpas paliko garsi dejonė. Štai kas man labiausiai patinka, tie garsai užveda dar labiau.

Ėmiau judėti greitėdamas, o tai ją varė iš proto. Užčiaupiau ją bučiniu ir pakartojau tuos pačius veiksmus kaip ir automobilyje, taip įėjau į ją giliau. Jos nagai jau raižė mano nugarą ir tai vertė mane išleisti kelias aimanas. Įėjau į ją kaip tik galima dar giliau ir tai privertė ją vėl sudejuoti kaip ir mane, nes jos nagai vėl smigo į mano nugarą. Svetainę užpildė mūsų karštas alsavimas.

- Katytė rodo nagučius, ar ne? - sukikenau.

Ji per mano petį pažvelgė į mano nugarą.

- Dieve, Zayn, atsiprašau... - ji pasakė prikąsdama lūpą.

- Nieko, viskas gerai. Tai tik dar labiau užveda, lėlyte. - tariau ir vėl sujudėjau joje.

Ji išleido garsų atodūsį kai paskutinį kartą sujudėjau joje ir abu pasiekėm viršūnę. Aš pabučiavau ją ir apverčiau mus, paguldydamas ją ant savęs. Abu buvom išsekę ir giliai kvėpavom.

Po kelių minučių mano akys ėmė merktis, jaučiausi pavargęs. Keista, čia pirmas kartas kai taip jaučiuosi po sekso. Pažiūrėjau į lėlytę. Ji apie kažką galvojo.

- Kas bus toliau? - prabilo ji.

- Ta prasme? - nesupratau.

- Na, turiu omenyje, jei tave sugaus arba galėsi išvykti, mes nepasimatysime, tiesa? - kiek pakėlė akis į mane.

- Nežinau, tikriausiai. - atsakiau.

- O kas bus jei to nenorėsim?

- Kodėl tu apie tai galvoji? Tau dabar gera? - paklausiau.

Ji linktelėjo.

- Tuomet negalvok apie tai kas bus, lik šioje akimirkoje, prisimink tai kas dabar įvyko, nes tai yra tikra. - pasakiau.

Ji pakštelėjo man į lūpas.

- Labanakt, juoduk. - nusišypsojo.

- Labanakt, blondinuke. - sukikenau ir užmerkiau savo akis, pasinėriau į gilų miegą.

    people are reading<FYATT & B. FR (Z.M.)>
      Close message
      Advertisement
      You may like
      You can access <East Tale> through any of the following apps you have installed
      5800Coins for Signup,580 Coins daily.
      Update the hottest novels in time! Subscribe to push to read! Accurate recommendation from massive library!
      2 Then Click【Add To Home Screen】
      1Click