《FYATT & B. FR (Z.M.)》1.16

Advertisement

1.16

(Daina: Nina Nesbitt - Selfies)

Zayn

- Tu pats mane privertei to norėti. - pasakė ir greitai pačiupo mano marškinėlių apykaklę, prisitraukė mane prie savęs ir pabučiavo.

Gerai, vis dėlto aš atspėjau, kad taip bus. Tik nustebau dėl vieno... Pajaučiau kaip mano nugara atsiremia į automobilio šoną. Ši panelytė tikrai įsiaudrino.

Aš greitai uždėjau savo rankas ant jos liekno liemens, apsukau mus ir nutraukiau bučinį imdamas glamonėti jos kaklą. Dabar nesistengiau būti švelnus, todėl mergina kiek sudejavo kai jos nugara susidūrė su automobilio šonu. Tačiau net nesistengė manęs sustabdyti. Vis labiau su savo kūnu spaudžiau ją prie automobilio durelių. Gerai, mus tikrai užvaldė kažkokia nepaaiškinama aistra.

Savo rankomis nuslydau ant jos užpakaliuko ir slydau jos šlaunimis toliau kai tiesiog neiškenčiau ir užsikėliau ją ant savęs. Mes vėl bučiavomės. Po velnių, tai varo iš proto! Dabar pat norėčiau ją nurengti, tačiau reikia valdytis, nes esam kažkur miške, na, tiksliau tai šalikelėje.

Atsitraukiau ir pažvelgiau į jos mėlynas akis. Erzinti ją ir vėl?

- Kodėl taip elgiesi? Aš laikiausi susitarimo, bet tu nesilaikai. - nusijuokiau.

- Dieve, Zayn, tu varai mane iš proto! - ji greitai ranka užsidengė burną.

Mano antakiai kiek pakilo iš nuostabos ir aš sukikenau.

- Man tai patinka. - pasakiau ir vėl ją pabučiavau.

Taip glamonėjomės dar maždaug dešimt minučių, po to viską užbaigiau ir vėl vykom link mano tikslo.

Mačiau, kad blondinė apie kažką mąsto ir atrodo tai buvo šis tas, kas ją neramino. Galėčiau teigti, kad ji galvojo apie tai kas įvyko kai sustojom pakelėje. Tačiau aš nebūčiau aš jei nesugalvočiau jos paerzinti.

Uždėjau savo ranką ant jos kelio. Pajaučiau, kad ji įsitempė, nes taip pat ji ir atsisuko į mane. Kvailai nusišypsojau. Ji susiraukė ir patraukė mano ranką nuo savęs, bet aš taip lengvai nepasiduodu. Vėl uždėjau savo ranką ant jos kojos, tik šįkart daug aukščiau. Ji vėl atsisuko į mane.

Advertisement

- Kodėl taip elgiesi? - paklausė ji.

- Aš mėgstu kai merginos sutrinka dėl tokių mano veiksmų. - atsakiau.

Ji tik papurtė galvą ir nusisuko į langą net nepatraukdama mano rankos nuo savęs. Ji tokia keista.

Patraukiau savo ranką ir sutelkiau visą savo dėmesį į kelią. Žinau, kad tikslas jau nebetoli.

Po dar valandos kelio įvažiavau į privačią teritoriją, kurioje buvo didelė vila ir visi kiti kiemo privalumai. Lėlytė atsisuko į mane.

- Ką mes čia veiksim? - paklausė kai pastačiau automobilį kieme.

- Pabūsim čia kurį laiką. - atsakiau ir išlipau laukan.

Mergina taip pat išlipo iš automobilio ir greitai atėjo prie manęs kol aš traukiau krepšius iš bagažinės.

- Esi tikras, kad mes galime čia būti? Turiu omenyje, ženklai rodo, kad tai privati teritorija. - pasakė ji.

Aš nusijuokiau ir uždariau bagažinę.

- Mieloji, jei negalėtume čia būti, tai ir nebūčiau čia važiavęs. Jei atvirai, tai ši vieta priklauso mano draugui. Jis leido mums čia apsistoti kiek tik reikės. - viską jai paaiškinau.

- Jis žino, kad esu su tavimi? - ji susiraukė.

- Pasakiau jam, kad mudu susitikom degalinėje, tačiau nesakiau jam to, kas tarp mudviejų įvyko. - atsakiau atvirai.

Mačiau kaip Lexi skruostai paraudo. Tyliai sukikenau dėl šito.

- Eime vidun. - pasakiau jai ir nuėjau prie vilos.

Ji atsekė paskui mane. Padėjau krepšius ant lauko laiptelių, prie durų ir atrakinau vilos duris, atidariau jas ir kiek pasitraukiau į šoną.

- Eik, merginom pirmenybė. - nusijuokiau.

Ji piktai mane nužiūrėjo. Na žinoma, mano žodžiai nuskambėjo kaip pasišaipymas, tačiau ji vis tiek įžengė vidun pirma. Aš pakėliau krepšius nuo laiptelių ir taip pat įžengiau pro duris.

Pirmoji patalpa buvo kaip ir koridoriukas ar kažkas panašaus, kurioje ir palikau krepšius bei užrakinau lauko duris. Pažvelgiau į blondinę, kuri nežinojo ką jai daryti. Atsidusau.

- Tiesiog jauskis kaip namie. - pasakiau praeidamas pro ją.

Advertisement

Antroji patalpa, tai panašu į kambarį. Priešais mane puikavo biliardo stalas, kairėje laiptai vedantis į antrą aukštą, dar prie laiptų buvo durys į sauną, tuomet dar vienos durys tik į tualetą. Dešinėje buvo pakabai ir durys vedančios į svetainę ir valgomąjį, kurie buvo sujungti į vieną didelę erdvę vietą. Vienas įdomus dalykas toje erdvėje yra tas, kad galima reguliuoti apšvietimą ir prislopinti ryškią lempų šviesą sukuriant romantišką atmosferą. Svetainės pusėje buvo dvi sofos maišytos juodos ir raudonos spalvos, ir kavos staliukas. Taip pat buvo ir TV bei muzikinis centras, stalo žaidimai, ir keletas žurnalų. Svetainės - valgomojo viduryje puikavosi didelis apvalus židinys, būtent jis ir skyrė svetainę nuo valgomojo. Valgomąjį sudarė du sustumti stalai ir aštuonios kėdės aplink juos, taip pat ant stalų stovėjo vaza su gėlėmis. Turėčiau paminėti, kad ant sienų kabėjo paveikslai, o ir aplinką darė daug jaukesnę augalų vazonai, nors tie augalai man visada kėlė juoką, nes jie panašūs į palmes. Taigi, einant iš valgomojo tiesiai butų virtuvė, o dešiniau išėjimas į vidinį kiemelį. Ten dešinėje stūksojo staliukas ir kėdės, kitaip tariant patogumai pavalgyti lauke, ir mažas fotanėlis, o kairėje gultai skirti pasideginti bei kubilas išsimaudyti. Na, o priešais tiesiog didelis plotas, kuriame buvo keli medžiai, šašlykinė, dar vienas staliukas ir daug vietos lauko žaidimams. Vėl kalbant apie vilos vidų, pasidairykime antrame aukšte. Užlipus laiptais yra daug erdvės, kurioje rastum vėl gi dvi sofutes ir fotelį raudonmedžio spalvos bei staliuką, ant kurio vėl gi yra gėlių. Žvelgiant nuo tos vietos tiesiai, matosi dvejos durys, įžengus pro vienas yra miegamasis su vonia, jame yra dvigulė lova, įėjus pro kitas yra dar vienas miegamasis su vonia, tame kambaryje yra dvi viengulės lovos ir viena dvigulė. Taip pat tame aukšte yra dar du kambariai. Taigi, apibūdinti šią vietą galima tik vienu žodžiu - tobula. Todėl labai gerai, kad turiu draugų turinčių tokius namus. Dar geriau čia atsivežti merginą, juk prabanga galiausiai paperka visas.

    people are reading<FYATT & B. FR (Z.M.)>
      Close message
      Advertisement
      You may like
      You can access <East Tale> through any of the following apps you have installed
      5800Coins for Signup,580 Coins daily.
      Update the hottest novels in time! Subscribe to push to read! Accurate recommendation from massive library!
      2 Then Click【Add To Home Screen】
      1Click